Ønsker dere spesielle omgivelser for å arrangere bursdag, familietreff, vennefest, firmaarrangement eller lignende?

Line.png

Utleie av lokaler til fester og arrangementer

Gjør noe helt nytt!

Flåderhytta består av en åpen trelavvo med stor grillplass, peis og koselig mingleområde, samt en intim tømmerstue. I tømmerstua er det et solid langbord, benker og peis, der dere kan nyte gode måltider. Her er det plass til 18 personer ved langbordet; et flott festlokale for en mindre gruppe!

I mingleområdet er det fint å kunne grille i fellesskap, mens peisbålet i bakgrunnen skaper ekstra stemning.

Vi tilbyr også mat fra det velrenommerte kjøkkenet på Boen Gård, som i år fikk hederlig omtale i Michelin-guiden. Menyen vil være basert på sesongens råvarer.

Detalj borddekking

Vi har åpent i sommerhalvåret, fra 1. mai til 30. september.

  • Leie av Flåderhytta til arrangement (uten lavvoene) kr. 6 000,-
  • Leie av Flåderhytta til arrangement (inkl. lavvoene) kr 12 000,-
  • Oppfyring vedfyrt badestamp kr 450,-

Flåderhytta, kjøkkenet og badene kan leies til selskaper eller andre arrangementer når lavvoene ikke er leid ut til andre gjester.

Booking av Flåderhytta til arrangementer skjer på e-post post@campflakksvann.no. Dere kan også sjekke i bookingkalenderen når det er ledig.

I fellesområdet inngår det et servicebygg med kjøkken, som holder standard som storkjøkken. Her kan dere selv lage/forberede mat til arrangementet, bestille catering eller ha med egen kokk. -Vi samarbeider også med Boen Gård om levering av mat til grupper over seks personer. Dette må bestilles minimum 14 dager i forveien. Menyen vil være basert på sesongens råvarer, etter nærmere avtale.

Line.png

Flåderhytta

Kos og hygge - omgitt av kulturhistorie

Flåderhytta ble bygd som et minne om tømmerfløtingen i området, som foregikk fra ca 1500-tallet til begynnelsen av 1980-årene. Gretes oldefar og bestefar var begge fløterformenn her. -Taket på trelavvoen hviler på seks store «stolper» med elvestein på toppen, og mellom «stolpene» er det festet ulike typer tømmerbommer. «Stolpene» illustrerer de store bomhusene som sto i Flakksvann og som holdt tømmerbommer på plass. Disse tømmerbommene hadde som funksjon å føre tømmeret på riktig vei i Flakksvann. En kan fortsatt se et gammelt bomhus i Flakksvann, og der er flere rester av bomfester langs vannet. Tømmerstua inneholder bilder, informasjon og gjenstander fra tømmerfløtingen, så her er dere omgitt av en spennende kulturhistorie!

Mingleområdet under tak i trelavvoen har også sitteplasser til 16-17 personer. Slike stoler og bord som vi har der, har du neppe sett før!
Grillplassen egner seg ypperlig til at flere kan stå rundt og grille sin egen mat, eller kanskje dere ønsker at vi leier inn en egen kokk til dere?
I Flåderhytta kan gjestene våre kose seg ved en av de to peisene.
Line.png

Servicebygg

Storkjøkken og bad

I fellesområdet inngår det et servicebygg med kjøkken, som holder standard som storkjøkken. Kjøkkenet er godt utstyrt med komfyr, gryter, oppvaskmaskin, stort kjøleskap, kjøkkenredskaper, vaffeljern, kaffetrakter, vannkoker, servise, serveringsfat- og skåler, glass og bestikk. Der er i tillegg felles basisvarer som sukker, salt, pepper, kaffe og te. -I tillegg til kjøkken er det tre bad i servicebygget. Ett av disse er tilpasset rullestolbruker.

Storkjøkken i servicebygget på Camp Flakksvann
Kjøkkenet holder standard som storkjøkken.
Storkjøkken i servicebygget på Camp Flakksvann
Kveldsbilde av servicebygget på Camp Flakksvann
Flåderhytta, kjøkkenet og badene kan leies til selskaper eller andre arrangementer når lavvoene ikke er leid ut til andre gjester.
Baderom i servicebygget på Camp Flakksvann
I tillegg til kjøkken er det tre bad med toalett, dusj, håndklær og såpe i servicebygget. Ett av disse er tilpasset rullestolbruker.
Line.png

Om du vil gjøre mer ut av festen

Lek og aktivitet i vann

Fellesområdet består også av badeplass, en idyllisk sitteplass helt i vannkanten der en kan nyte dagens siste solstråler, «kai» der en setter ut kanoene og en vedfyrt badestamp.

Vi har kanoer og padlevester til utlån.
Vedfyrt badestamp med utsikt til Flakksvann
Når kvelden kommer, er det deilig å sette seg i badestampen og nyte utsikten over Flakksvann! Stampen er vedfyrt, men vi fyrer den opp for dere. Badestampen har plass til åtte personer.
En liten rusletur ned til vannet, så er du ved badeplassen. Der er det en stor og dyp badekulp, og svaberg der dere kan nyte solen etter badet. Dette var faktisk vaskeplassen der kvinnene i området kom for å vaske familiens klær i gamle dager….