Ønsker dere en annerledes ferieopplevelse? Hos oss kan dere oppleve å bo i en luksuriøs lavvo med dobbeltseng og hotellromstandard, i naturskjønne omgivelser.

Line.png

Velkommen til Camp Flakksvann

Sov i lavvo!

Lavvoene er på hele 33 kvm, og holder høy standard. Her venter en deilig, oppredd dobbeltseng på dere, og morgenkåpene henger klare. Dere kan våkne til fuglekvitter og bruset fra Flakkefossen i nærheten. På kjølige morgener eller kvelder kan dere nyte peisvarmen fra den koselige sitteplassen. Samtidig kan dere se på utsikten over Flakksvann innenfra lavvoen. Det er innlagt strøm i alle lavvoene, og dere finner kaffemaskin og vannkoker/te i hver lavvo. På framsiden av hver lavvo kan dere også nyte naturen fra sitteplassen på terrassen. Hver av lavvoene disponerer sitt eget bad i servicebygget like ved.

Alle lavvoene er tilnærmet likt innredet. Det som skiller dem, er plasseringen.
Detalj nattbord
 • Lavvo Bjørk:
  kr. 2500,- per natt (2 personer)
 • Lavvo Furu:
  kr. 2900,- per natt (2 personer)
 • Lavvo Eik:
  kr. 2900,- per natt (2 personer)

Familier med barn under 12 år må leie hele området. Dette gjør vi for å unngå at noen gjesters behov for ro og fred blir motsetningsfylt i forhold til barnas behov for lek og friere spillerom. Vi tenker at det er flott for storfamilier eller flere vennepar med barn å gå sammen om å leie stedet. Det kan settes inntil to ekstrasenger for barn i hver lavvo (vi har reiseseng for baby tilgjengelig ved behov). Dette koster kr. 250,- ekstra per seng (det betales ikke ekstra for reiseseng dersom dere har med sengetøy selv).

 
Leieprisen inkluderer
 • Overnatting i lavvo
 • Eget bad i servicebygget
 • Barnestol og reiseseng for baby (dersom dere tar med sengetøy selv)
 • Bruk av felles kjøkken
 • Bruk av det øvrige fellesområdet
 • Sengetøy
 • Håndklær til bruk på badet og i stampen
 • Morgenkåper
 • Te, kaffe og basisvarer som sukker, salt, pepper
 • Toalettpapir, håndsåpe og dusjsåpe
 • Tørkepapir, oppvaskmiddel og kluter på kjøkkenet
 • Stearinlys
 • Ved og fyrstikker til bruk i peisene i lavvoen og fellesområdet, samt til vedfyrt stamp
 • Bruk av kanoer i Flakksvann (hvis dere har ønske om å padle nedover Tovdalselva og har behov for å bli hentet tilbake etter turen, tilbyr vi hentetjeneste med bil og henger til kr. 500,-)
 • Padlevest til voksne – og noen vester til barn
 • Rengjøring etter avreise
 
Inn- og utsjekk

Det er innsjekk kl 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen. Tidligere innsjekk må eventuelt avtales dagen før ankomst. Senere avreise må eventuelt avtales under oppholdet.

 • Vi har åpent i sommerhalvåret, fra 1. mai til 30. september. I helgene må dere booke minimum to netter. For å få best mulig utbytte av oppholdet, anbefaler vi det samme for booking på ukedagene. Booking av lavvoene skjer her i bookingkalenderen.

 

Kontakt Grete på telefon 46615158 eller e-post post@campflakksvann.no dersom dere har spørsmål om booking eller hvis dere trenger hjelp.

Ved ankomst

Dere vil bli møtt av oss som vertskap ved avtalt tidspunkt for ankomst. Dersom dere kommer med offentlig transport, kan vi hente og bringe etter nærmere avtale.

 
Tilgjengelighet og parkering

Dere kan kjøre helt fram, og det er parkeringsplass til tre til fem biler – reservert en til hver lavvo. Vi har mulighet for lading av el-bil.

 
Hva kan være nyttig å ha med seg?
 • Det dere trenger av mat og drikke hvis ikke annet er avtalt i forkant
 • Gode turklær, tursko og tursekk
 • Regntøy og støvler
 • Badetøy og badehåndkle
 • Slippers til å vandre mellom lavvo, servicebygg og badestamp
 • Tøfler eller tykke sokker til bruk inne i lavvoen
 • Gjerne redningsvest til barn i riktig vektklasse hvis dere vil bruke kano
 • Fiskestang
 • Grillkull og tennvæske (fås også kjøpt på campen)
 
Mat og drikke

Vi baserer oss i utgangspunktet på selvhusholdning for gjestene, det vil si at dere har med og lager egen mat. Dere kan be oss om å handle inn matvarer. Dette må markeres i meldingsfeltet i bookingkalenderen, og vi må avtale per e-post eller telefon hva som skal handles inn, se mer under booking.

Kjøkkenet er godt utstyrt med komfyr, gryter, oppvaskmaskin, kjøkkenredskaper, vaffeljern, kaffetrakter, vannkoker, servise, serveringsfat- og skåler, glass og bestikk. I kjøkkenet er det også et stort kjøleskap der dere kan oppbevare mat i egen hylle. Der er i tillegg felles basisvarer som sukker, salt, pepper, kaffe og te.

Vi kan tilby en enkel frokost, som består av en kurv eller et fat med rundstykker, smør, hjemmelaget eller lokalt produsert syltetøy, lokalt produsert eplejuice, ost og kjøttpålegg. Dette bestiller dere ved booking (hyperlink).

Vi kan bistå med å bestille catering fra lokale firma.

Grupper på 6 personer eller mer kan leie kokk fra Boen Gård som kommer hit og tilbereder et festmåltid. Beskjed må gis to uker i forkant.

Lavvo Bjørk

Lavvo Bjørk er den første dere kommer til når dere svinger inn på Camp Flakksvann. Sammen med servicebygget, den lille «resepsjonen» og Flåderhytta danner den et lite tun.

Fra lavvo Bjørk har dere nydelig utsikt til Flakksvann og delvis til Digeelva, avhengig av vannstanden. Det er kort avstand til servicebygget, der dere finner deres eget bad og felles kjøkken. Det er også kort avstand til badeplassen og til den idylliske sitteplassen ved vannet der dagens siste solstråler kan nytes…. Lavvo Bjørk er tilgjengelig for rullestolbruker. Her er det også tillatt å ha med dyr.

Etter et kveldsbad i Flakksvann kan det være fint å nyte utsikten fra terrassen med noe godt i koppen eller glasset.
Lavvoene har oppredd dobbeltseng, og morgenkåpene henger klare.
Lavvo med hotellstandard på Camp Flakksvann

Lavvo Furu

Lavvo Furu ligger i bakkant av Flåderhytta, mer skjermet og for seg selv. Terrassen og utsikten vender mot Flakksvann og den rolige delen av Digeelva, mens dere kan skimte Tovdalselva gjennom trærne. Her kan dere følge med på fuglelivet i Flakksvann mens dere nyter noe godt i koppen eller glasset. Lavvo Furu er også tilgjengelig for rullestolbruker. Lavvo Furu er forbeholdt allergikere, og det er derfor ikke tillatt med dyr her.

Lavvo med hotellstandard på Camp Flakksvann
På framsiden av hver lavvo kan dere også nyte naturen fra sitteplassen på terrassen.
Lavvoene har terrasser og utsikt mot Flakksvann.

Lavvo Eik

Lavvo Eik ligger ovenfor lavvo Furu på en høyde, der dere også har utsikt over Flakksvann. Samtidig kan dere se rett ned i den brusende Digeelva fra terrassen. Hvis dere liker å være aller mest for dere selv og samtidig nyter fossedur, er dette virkelig lavvoen for dere! Lavvo Eik er også forbeholdt allergikere, så det er ikke tillatt å ha med dyr her.

Det er innlagt strøm i alle lavvoene, og dere finner kaffemaskin og vannkoker/te i hver lavvo.
Lavvo med hotellstandard på Camp Flakksvann

I lavvoene her på Flakk kan dere velge et aktivt opphold eller å ta livet helt med ro og bare nyte naturen og hverandre.

Line.png

Servicebygget

Kjøkken og bad

I fellesområdet inngår et servicebygg med felles kjøkken, som holder standard som storkjøkken. Her kan dere lage egen mat, som dere kan nyte enten i fred og ro i egen lavvo, ved langbordet utenfor trelavvoen eller i fellesskap med andre i Flåderhytta. Kjøkkenet er godt utstyrt med komfyr, gryter, oppvaskmaskin, kjøkkenredskaper, vaffeljern, kaffetrakter, vannkoker, servise, serveringsfat- og skåler, glass og bestikk. Der er i tillegg felles basisvarer som sukker, salt, pepper, kaffe og te. I kjøkkenet er det også et stort kjøleskap der dere kan oppbevare mat i egen hylle. I tillegg til kjøkken er det tre bad i servicebygget. Ett av disse er tilpasset rullestolbruker.

Storkjøkken i servicebygget på Camp Flakksvann
I kjøkkenet er det et stort kjøleskap der dere kan oppbevare mat i egen hylle. Innkjøp av matvarer eller frokost levert i kurv kan avtales.
Servicebygget på Camp Flakksvann
Det er tre bad i servicebygget, hvorav ett til rullestolbrukere.
Line.png

Flåderhytta

Nyt et godt måltid

Flåderhytta inngår som en del av fellesområdet, der gjestene i lavvoene kan nyte måltidene sine eller bare kose seg sammen ved en av de to peisene.

Flåderhytta består av en åpen trelavvo med stor grillplass, peis og koselig mingleområde, samt en intim tømmerstue. I tømmerstua er det et solid langbord, benker og peis, der dere kan nyte gode måltider.

Bading og kveldskos

Fellesområdet består også av badeplass, en idyllisk sitteplass helt i vannkanten der en kan nyte dagens siste solstråler, «kai» der en setter ut kanoene og en vedfyrt badestamp.

Vedfyrt badestamp kan bookes ved ankomst eller under oppholdet.
Badeplass og «kai» for utsetting av kanoer. Vi låner ut kanoer.