Vi både tror og håper at dere vil trives her, enten dere ønsker å ha et aktivt opphold eller dere ønsker å ta livet helt med ro og bare nyte naturen og hverandre.

Line.png

Møt Grete og Jon

Vertskapet på Camp Flakksvann

 -Vi er et godt voksent par som etter hvert ønsket å bruke tiden vår på noe helt annet enn vi har gjort hittil i yrkeslivet. Med skaperglede, entusiasme og energi ispedd en porsjon galskap har vi bygd opp en friluftscamp på småbruket vårt. Vi gleder oss stort over å skape, både med egne hender og ved hjelp av dyktige, lokale håndverkere. Vi er opptatt av å gjøre det vakkert rundt oss, og setter stor pris på alt det vakre i naturen. 

Verdier som gjenbruk og å benytte ressursene i nærmiljøet, er viktige for oss.

Line.png

Historien

Hvordan ble Camp Flakksvann til?

Vi har overtatt småbruket her på Flakk, som Gretes tippoldefar bygde opp i 1860-årene. Her oppførte Gretes far Flåderhytta i 2002, en tømmerstue med tilhørende trelavvo, som et minne om tømmerfløtingen i området i tidligere tider. Flåderhytta er både et festlokale og et lite «museum», med bilder og gjenstander fra tømmerfløtingen. – Med Flåderhytta som utgangspunkt spant ideene videre for hvordan vi kunne la flere få glede av dette fantastiske stedet. Noe av inspirasjonen har vi hentet fra våre mange reiser i det sørlige Afrika, der vi har overnattet både i telt på biltaket og i innredede telt. Det er magisk å våkne til alle lydene fra naturen!

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til resultatet: Camp Flakksvann!